dijous, 23 d’octubre del 2014

ELS BUSCADORS

Un buscador és una pàgina d'internet que permet buscar a la xaraxa. La seva forma d'utilitzar es molt senzilla, només cal introduir una o més paraules clau en una casella i el buscador generarà una llista de pàgines web que tenen relació amb el tema que heu buscat. Encara que no sempre sigui aixi. Es aconsellable que busquem en altres buscadors. Com per exemple:

Google: És una eina que rastreja i troba milers de milions de pàgines web i documents associats, i realitza una classificació de la seva rellevància per a qualsevol terme que l'usuari busqui.



Yahoo!: L'usuari pot personalitzar les seves recerques a través del servei "My Yahoo! Search". D'aquesta manera, la persona que busca  pot anar guardant així els enllaços que vulgui i fins i tot introduir comentaris personals. Posteriorment, en l'opció "El meu web", la persona  trobarà només aquelles pàgines que hagi consultat amb anterioritat, semblant a un servei de preferits. A més, el portal permet emmagatzemar adreces de sindicació de continguts per tal de rescatar i utilitzar més tard. A més compta amb nombroses eines útils i interessants.



Bing: Busca i organitza les respostes de manera que puguis escollir millor i mes rapid la informació.








Ask: És un motor de cerca d'Internet. Ask te recerca i barres d'eines relacionades es classifiquen com a possibles programes no desitjats que es promouen i difonen a través d'altres programes lliures.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada